Cijena 55.51 kn 67.69 kn

Puni opis

Opis proizvoda

Karakteristike:

【DA ĆETE DOBITI】 U opseg isporuke obuhvaća 8 komada zidne kuke od umjetne kože i 8 komada vijaka, dovoljno da zadovolji vaše dnevne potrebe su u kući korištenje i zamjena, pogodan za dom za pohranu.

【Jaka U KORIŠTENJU】 Zidni pojas od umjetne kože, napravljen je od materijala od umjetne kože, ima visoku nosivost, čavao je izrađena od čvrste, mjed, koja ne blijedi i ne deformiraju i može se koristiti za dugo vremena.

【JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA】 Ove zidne viseće trake od umjetne kože jednostavan za instalaciju, opremljeni montažnim učvršćenjem, jednostavno umetnite vijke u otvore i došao ih na zid, gdje želite objesiti stvari, uštedite svoje vrijeme.

【ODGOVARAJUĆU veličinu】 Veličina vješalice za trake od umjetne kože iznosi cca. 12 x 10,8 x 2,5 cm/4,72 x 4,25 x 0,98 inča, koje ne zauzimaju mnogo prostora, učinkovito organiziraju svoje kućanskih predmeta, praktične pribor.

【ODGOVARAJUĆE SLUČAJEVE】 je Pogodan za razne kućne scene, kao što su kuhanje ručka vrata, držač za ručnike u kupaonici, ured, ormari, noćni ormarići, police, vrata, ručka i tako dalje, čineći svoju sobu preko uredan i organiziran.

Opis:

Paket uključuje: paket uključuje 8 komada zidne kuke od umjetne kože i 8 komada vijaka, dovoljno da zadovolji vaše dnevne potrebe su u kući korištenje i zamjene.

Trajnost korištenja: Zidni remen od umjetne kože, napravljen je od materijala od umjetne kože, noktiju izrađen od čvrste mesinga, koja ne blijedi i ne deformiraju i može se koristiti za dugo vremena.

Jednostavnost instalacije: Ovi zidni viseće trake od umjetne kože su jednostavni za postavljanje, jednostavno umetnite vijke u otvore i došao ih na zid tamo gdje želite objesiti stvari.

Tehničke karakteristike:

Materijal: umjetna koža + mesing vijke.

Boja: svijetlo smeđa

Veličina: oko 12 x 10,8 x 2,5 cm/4,72 x 4,25 x 0,98 inča (ukupna dužina x dužina x širina dna)

Upućivanje uključuje:

8 kom. x zidne kuke od umjetne kože

8 kom. x vijke

Napomena:

1. Zbog razlike u osvjetljenju i prikazu boja proizvoda se može malo razlikovati od predstavljena fotografijama.

2. Molimo, imajte na umu razliku u 0,5-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Izložba proizvoda

Naši

Tehničke karakteristike

  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Naziv: HOUSEEN
  • Tip slike: Nema

Komentari

Dodaj recenziju

Srodni proizvodi

40 Komada Сублимационного privjesak za ključeve, Obostrano Nabava za prijenos topline, MDF, Prazna ploča, Prsten za ključeve, Kao Sublimacija, Uradi SAM
252.74 kn 111.23 kn

(skup pripreme za sublimacija: dovoljan broj kompleta pripreme za trice za svoje rukotvorina svojim rukama iznenađujuće smještati u svojim rukama: što možete učiniti sami ili ispisati svoj omiljeni uzorak na površini od tih prireza za сублимационных trice s tehnologijom)

Pogledajte i
Spiralni Vješalica Za Odjeću Od Nehrđajućeg Čelika, Duvet, Okrugli Vješalica Za Rublje, Kompaktni Vješalica Za Odjeću Za Pranje Balkona
126.19 kn 63.06 kn

(vam je teško da se osuši posteljina na običnoj posteljina uže?trebate jednostavno i učinkovito rješenje za pranje?ako je tako, onda će vam se svidjeti ovaj spiralni vješalica za rublje.ona je namijenjen za skladištenje i sušenje velikih predmeta kao što su ručnici, deke,)

Pogledajte i
Kutija za pohranu četke za šminkanje S prozirnim plastičnim odjela, Višenamjenski Držač kozmetičke četke
114.86 kn 74.67 kn

(karakteristike: 1. raznovrsnost: pomaknite se na mjesto za pohranu brušenje alatnih strojeva i pribor, pomažući ih pohraniti na jednom mjestu, kako bi izbjegli gubitak ili zbunjenost. 2. dizajn baterije: zahvaljujući različitim izvedbama odjeljaka i otpatke helikopter)

Pogledajte i
2X Višenamjenski Klasicni drveni držač za olovke u obliku knjige, drveni sanduk za uređenje doma, stolni kutija za pohranu olovke
341.52 kn 170.72 kn

(proizvod: uredski organizator broj rešetki: 3 kapacitet: 41-65 komada čokolade alps stil: europa inženjering: lakiranje upotreba: razno karakteristike: eko-friendly broj modela: lddhs352 oblik: mnogokut tip:)

Pogledajte i
Kozmetička Kutija Za Pohranu Ladici Radnog Stola Kist Za Šminkanje Organizator Ogranak Kozmetička Torbica Za Pohranu Nakit Ruž Maska
5.20 kn 3.63 kn

(specifikacija: osnovni materijal: plastika veličina: 8.66*4.13*4.53 u boja: pink, zelena, plava upućivanje uključuje: 1 * kutija za skladištenje napomena: -pri ručnom mjerenju može biti mala pogreška u veličini. -zbog)

Pogledajte i
Ladica za pohranu inox Ovalni Tanjur Kreativno Restoran Десертная tanjur za tortu Gold Hotel Tanjur za ručnike Najverovatnije polica Dekor radne površine
6.84 kn 3.06 kn

(karakteristike: * izrađena je od visokokvalitetnog materijala, izdržljiva * ostale značajke: 1. izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, ne hrđa, otporan je na koroziju, sigurna i гигиеничен, lako se čisti i može se ponovno koristiti. 2.)

Pogledajte i
Ukras za policu s cartoonish medvjedom, home dekor za dnevni boravak, naplativa crtić skulptura
2 048.32 kn 1 945.93 kn

(pozdrav poštovani kupci, cijene na link na ovaj proizvod će se razlikovati ovisno o broju objavljen naloga ili različitih modela, molimo, obratite se službi za korisničku podršku za više informacija.metalna gitara u stilu punk-rock, model za ukrašavanje zidova, izložba)

Pogledajte i
Organizator za skladištenje cipela, Mjesta za skladištenje cipela, Утолщенная Šuplje Kat polica za cipele, экономящая prostor za ormar u spavaćoj sobi
39.12 kn 27.36 kn

(organizirajte svoju kolekciju cipela s pomoću naših uređaja za skladištenje cipela!proizvedeno od materijala za višekratnu upotrebu i ima gornji i donji slojevi, ona sprečava klizanje cipela.lako se sprema, kada se ne koristi, a može se koristiti za široku primjenu.povećajte)

Pogledajte i
Jednostavan višenamjenski pribadača torba Ins Wind, crna mat torba za olovke, višeslojne torba za pohranu, student torba za olovke,
55.44 kn 27.72 kn

(jednostavan višenamjenski pribadača torba ins wind, crna mat torba za olovke, višeslojne torba za pohranu velikog kapaciteta, studentski torba za olovke opis: naziv proizvoda: crna mat torba za olovke materijal: platno veličina: oko 20 * 9 cm boja:)

Pogledajte i
Dispenzer za Papirne Čaše, Držač za Ополаскивателя Za usta, Sprečava Otpad U-željezo Uređaja Za čaše S zarez organizator
17.96 kn 10.76 kn

(opis: predstavljamo naš organizator za papirnate čaše, savršen dodatak bilo kojem kupaonici ili kuhinji. ovaj mjerni uređaj ima u-profila udubljenje, koja vam omogućuje da lako napuniti sve čaše ili polaganje istovremeno, sprečava rasipan i neuredno doziranje. njegov)

Pogledajte i
Praktičan i izdržljiv držač za bočice gela za tuširanje, za višekratnu upotrebu i jednostavna za korištenje, omogućuje držati potrepština za duša unutar dosega Crna
8.19 kn 4.49 kn

(karakteristike: * izrađena je od visokokvalitetnog materijala, izdržljiva i praktičan za korištenje * držač za bočice s gelom za tuširanje koji ne zauzima prostor, i ima pouzdano brtvljenje.izrađen od nehrđajućeg čelika, a držač od nehrđajućeg čelika)

Pogledajte i
Штабелируемые Kape S Okruglim Poljima, Torba-Organizator, Kontejner za Garderobu, Putovanja Шляпные Kutije za Žene, Muškarce, Sklopivi Organizator za Ковбойских Šešira
201.79 kn 141.22 kn

(opis: visoko kvalitetni materijal: izrađen od filca visoke gustoće, koji je deblji, izdržljiv, čvršći i lakši, i može se koristiti za dugo vremena. napredni dizajn: kutija za pohranu šešira opremljen dvostrukim ručke za nošenje i kretanje.dizajn prednje)

Pogledajte i
Stalak Case Box Mini-Spremnik Velikog Kapaciteta Stil Штабелируемого Slatka Novi Desktop Spremnika Za Pohranu Abs Protuklizni Stativ Prijenosni Stolni Pukovnije
157.54 kn 113.44 kn

(mini-kućište-postolje u stilu držač spremnika velikog kapaciteta, складываемый, slatka novi stolni kutija za pohranu, protuklizni stativ od abs, prijenosni stolni pukovnije opis: naziv proizvoda: prima music kutija za skladištenje osnovni)

Pogledajte i
Сервировочный Pladanj Pravokutnog Oblika Dužine 5pcs dužine 10 Cm Od Plastike Bijele Boje
306.10 kn 174.50 kn

(naziv proizvoda: сервировочный ladicu materijal: plastika ukupna veličina: 26,5 x 20 x 1,4 cm / 10 x 8 x 0,55 inča (d x š x v) boja: bijela je pravokutnog oblika i glatke površine. dobar izbor za obrok, grickalice, voće,)

Pogledajte i
Zz Top 1990 Us Tour P-483 Torbe za tenis rukomet, sportska torba, ručnih za džoging na otvorenom
116.86 kn 85.29 kn

(upute za ispis jednostrani tisak na širinu proizvoda opis materijala poliester (poliesterska vlakna) karakteristike proizvoda to je izrađen od полиэстеровой tkanine visoke gustoće s finim kamenčićima, koja je lagana i izdržljiva.crni)

Pogledajte i
45ШТ Šipke za zavjese Bez bušenja Nosači za zavjese Kuke, Bez čavala Podesiva ručka na vijencu za zavjese Transparentno kuka
201.36 kn 134.88 kn

(šipke za zavjese bez bušenja: ne dobijete strehe za zavjese bez bušenja.moderan dizajn prozirne pločice za štap-nosača, jednostavan i elegantan izgled, pogodan za većinu stilova kuće, uljepšati svoju kupaonicu /spavaća soba /dnevni boravak / ured.visoko kvalitetni materijal:)

Pogledajte i
Držač za pojas za karate 8 pojas Zidni držač za prikaz trake s пылезащитным slučajem Stalak za prikazivanje pojas za karate Pojaseva za borilačke vještine
107.74 kn 38.76 kn

(držač za pojas za karate 8 pojas zidni držač za prikaz trake s пылезащитным premazom stalak za prikazivanje pojas za karate pojas za borilačke vještine glavne točke: 1. demonstracija postignuća: izložiti vijoriti 8 pojas i 5 medalja na ovom stalak)

Pogledajte i
Ormar Za Sušenje Posuđa Izdržljiv s Dvostrukim Vratima Višenamjenski Prenosivi Odvodnim Korito Kuhinjsko Sušilica Za kosu Organizator Za pranje Posuđa
194.31 kn 114.65 kn

(opis: 【značajke】: kuhinjsko za kosu, posuđe, prašinu ormar predviđen za održavanje čistoće vašeg posuđa i мисок.idealna satna organizator za sudoper, štedi prostor. 【sustav za brzo ispuštanje】: veliki ormar za sušenje posuđa opremljena je)

Pogledajte i
Višenamjenski Sklopivi Torba Za Putovanje Na Otvorenom, Prijenosni Prašinu Torbe Za Skladištenje Cipela, Najlon Torba Za Cipele, Водонепроница
5.27 kn 3.71 kn

(novost je i visoka kvaliteta! opis: kvalitetan sklopivi torba za pranje posebno dizajniran za pohranu i razvrstavanje vaših toaletne potrepštine tijekom putovanja ili aktivnosti na otvorenom kao što su planinarenje, kampiranje i tako dalje visoko kvalitetni poliester)

Pogledajte i
-Set kockica-10 mm -Kockice od aluminija, titana, bakra, volframa, metalne kocke za zbirke periodnog sustava elemenata 10 mm
127.26 kn 91.63 kn

(visoka kvaliteta: ovaj set se sastoji od četiri kocke visoke gustoće, uključujući volfram, aluminij, titan i bakar, s dugim vijekom trajanja.kocka bakra je 8,9 g cu 99,95%, kocka aluminija 2,7 g al 99,99%, titan 4,57 g ti više nego jednaka 99,5%, kocka volfram 19,16 g wu više)

Pogledajte i
40шт Prozorski okviri Vodilica Рельсовая Pjesma Jedrilica Ogrnuti Stup Trkač Zglob Kuka
12.83 kn 8.48 kn

(40 kom. prozorski okviri za zavjese vodilica рельсовая pjesma jedrilica za zavjese stup trkač zglob kuka tehničke karakteristike: izrađen je od kvalitetne plastike, robustan dizajn i izdržljiva. lako se instalira na штору, pomaže glatko)

Pogledajte i
ABS Самоклеящийся ručnika, Zidni vješalica za ručnike, police za grijani ručnika u kupaonici, držač role, Visećeg kuka, Organizator za cipele
153.91 kn 75.39 kn

(karakteristike: boja: bijela, siva, crna dužina: 28 cm/46/66 cm materijal: abs upućivanje uključuje: 1 kom. vješalica za ručnike napomene: molimo vas, staviti ga na glatke i suhu površinu, kao što su pločice, mramor,)

Pogledajte i
Nositelji Role Toaletnog Papira Od Nehrđajućeg Čelika Pukovnije s Držačem Za Pohranu Telefona Polica za Kupatilo Kuhinja Jednostavan za Instalaciju Pribor
43.61 kn 24.44 kn

(opis: 1) izrađena je od visokokvalitetnih materijala od nehrđajućeg čelika, koji ne samo stabilna, ali i izdržljiva. 2) on je jednostavan i lagan za instalaciju, ugradnju samo traje malo vremena i energije. 3) izgrađen u skladu sa strogim standardima)

Pogledajte i